dag 06 – en låt som påminner dig om ett ställe

Första gången jag hörde denna sången gick jag på en gatan i Dublin. Jag föll direkt, så jag gick in i skivaffären och sa att jag ville ha skivan som de spelade just nu. Det var min första Springsteen och det var 1981.
Varje gång jag hör den här låten minns jag Dublin och den fantastiska sommaren på Irland.

Category: musik  Tags: ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Nurse Rached skriver:

    I början av 80-talet hade jag en bekant som var självutnämnd ”smakpolis” och dikterade för omgivningen vad som var rätt/fel att läsa, lyssna på etc. Bruce Springsteen var ”rätt” vilket gjorde att jag per automatik bestämde mig för att dissa Brucan tills jag hörde den här låten, då, gjorde bort mig när jag uttryckte att det här var bland det bästa jag hört! Ridå – det kostar på när man är motvalls… Önskar dig en fin dag! 🙂

  2. Therese Skoogh skriver:

    http://youtu.be/nPLV7lGbmT4

    Okej, den här låten påminner mig om New York och mina stunder med en väninna vid namn Stefanie Sickler. Vi gjorde mycket roligt tillsammans, bland annat en resa till LA -galet. Den här låten var ju självklar eftersom jag just då bodde i Dominikanska Harlem.

    =) Härligt!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>