Ljuv musik

I vardagsrummet sitter 22-åringen och 18-åringen.

De pratar, skrattar och umgås med varandra.

Ljuden är  den vackraste musik.

Under en lång period var de som hund och katt.

Rejäla bråk och ständigt fredsmäklande var vardagsmat för en mamma.

Det ska till att en av dem flyttar hemifrån för att tredje världskriget förvandlas till myspys^^

Vad är det med bröder?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Therese Skoogh skriver:

    Syskon över lag skulle jag vilja säga..

    Men i vår familj har vi faktiskt sällan bråkat, vi har aldrig varit hund och katt. Är det för att vi inte är helsyskon? Ja, jag vet inte. Är det för att jag alltid stått på egna ben, en bit ifrån? Ja, kanske…

    Jag har aldrig varit arg på mig bror, men jag har skyddat honom mot andra. Jag har vårdat och tagit hand om honom. Min andra bror står jag inte lika nära, men jag älskar honom. Han klarar sig själv. Han behöver bara kramar och uppmuntran. Jag älskar hans fru som om hon vore en syster, hon också.

    Syster Eja kan jag kanske hamna i konflikt med. Men inte ofta eller djupt, eller hårt. Men vi kan tycka olika, ofta. Och då säger man till, men vi blir inte ovänner. Men det finns en förståelse där och den har utvecklats genom åren. Vi är bra på mycket olika saker.. vi är olika..

    Lilla lillasyster är tonåring. Hon har ett temperament och jag är ibland medlaren mellan henne och mamma. Lillasyster har förtroende för mig. Hon litar på mig. =)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>