Det är över nu

Det är över nu.

De har gjort slut.

Jag fick åka vagn i år igen. Som någon påpekade: det är en tradition.

Det har varit en fantastisk dag fylld av känslor. Jag har svårt att sätta ord på hur jag känner. Jag tar till mig beröm från föräldrar och elever och sträcker faktiskt stolt på mig. Mitt sätt att arbeta och bemöta unga människor uppskattas av dem det berör mest:  elever och föräldrar.

Tack för ert förtroende!

Dessa ord fick mig att fälla tårar:

”Tack så mycket för den här tiden Camilla. Det har varit den bästa tiden i skolan för oss med  dig som mentor. Vi kommer sakna dig väldigt mycket. Nästan lika mycket som datatimmar i skolan.
Lycka till med de ”nya” TE3-orna.  Inga TE3:or kan vara lika bra som oss.”

Rickard, Jarlmo, Richard, Emil, David A, Christian, William, Tim, Max


Tack för allt killar! Jag saknar er redan och det kommer att bli tomt i labbsalen.

Jag avslutar med några rader ur mitt tal:

Ni kommer att möta både mot och medgång, det är en del av livet. Svårigheter utvecklar och ger styrka Det viktiga är att NI tror på er själva och att ni vågar göra det ni drömmer om. Skit i alla som påstår att det inte går. Och som mamma vill jag också säga att det är ingen som fixar livet åt er. Ni måste göra det själva.

Ska vi prata lite allvar så vill jag att ni är rädda om er. Ni har bara ett liv. Ta vara på det. Mitt vanliga råd till ungdomar är  lätta på gaspedalen och använd kondom. Det rådet gäller fortfarande.

Var rädda om er, drick inte för mycket och lycka till i fortsättningen!

<3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
10 Responses
 1. skitbra tal!
  kram fina inna <3

 2. TE3 Ek mfl skriver:

  NUUU KÖÖÖR VIIIIIII!!! // TE3

  • inna skriver:

   Godingarna i TE3: jag förmodar att ni sover nu 😀 Ha en toppenvecka i Aya och var rädda om er.
   Kram <3

 3. Fröken Hulda skriver:

  Så fina ni är och vilket tal… All heder till dig och ditt engagemang!

 4. Majsan skriver:

  Härliga bilder!! Klart de vill ha Dig med på bild och i vagnen! Det där med att få beröm av elever och föräldrar men också kollegor – det känns så skönt i hjärtat. Ibland saknar jag tiden som elevassistent med allt vad det innebar!

 5. Laffecter skriver:

  We certainly agree with the slide. Took me some time to read but it seemed to be well worth the while. Im likely to study additional threads on this web site and find out in case theres everthing else how fine like this

 6. inhales skriver:

  Use a great evening!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>