Min eftermiddag

Just nu sitter jag ensam på ”kontoret”

Alla unga entreprenörer är ute och fixar lokal, sponsorer eller annat.

Jag finns till hands och är bollplank, rådgivare, kritiker eller extramamma.

Vädret är knepigt. Det blåser halvstorm, men är samtidigt varmt och klibbigt.

Jag undrar om det kanske blir åskväder?

För övrigt har dagen innehållit pappersarbete, samtal, ett kort besök på jobbet som blev långt, himmelskt god lunch och en ny klänning. Fyndad på rea.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
  1. bild på klänningen, tack!
    <3

  2. Fröken Hulda skriver:

    Vet inte om jag är helt blåst eller om jag helt enkelt inte varit tillräckligt uppmärksam. Trodde du jobbade som lärare… och i så fall borde det väl vara skolavslutningar mm just nu och inte jobb. Uppdatera mig… please!

  3. inna skriver:

    Jeanette: se ovan! <3

    Fröken Hulda: Jag jobbar som lärare. På gymnasiet. Vi hade avslutning i fredags(då jag var ledig för sonens student) Denna veckan har alla lärare studiedagar med KVALITETSREDOVISNING, städning, planering, betygssättning och annat fix på agendan. Imorgon är sista arbetsdagen för lärarna.
    Men jag är utlånad hela veckan och jobbar som handledare för Sommarlovsentreprenörer i samarbete med näringslivet i kommunen. Roligt, stimulerande och nätverksbyggande. Nog så viktigt i en liten kommun. Jag offrar gärna några lediga dagar för att kunna jobba lite extra med våra fina ungdomar.
    Så nu vet du!

  4. Fröken Hulda skriver:

    Skönt Inna…. nu kan jag sova gott inatt. Å du… klänningen va hur snygg som helst 🙂

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>