Shopping

Pengar rullar in och rullar ut varje månad.

Ibland önskar jag att jag kunde satsa lika mycket pengar på mig själv som jag gör på att bo.

Trots det så shoppar jag  var och varannan dag.

Mest mat, toappper och kattsand.

Fy farao vad jag har släpat hem dasspapper. Är det människans lott?

Ibland är jag lite självisk och köper något till mig själv. Kan jag fynda på rea eller second hand blir jag extra nöjd.

Mitt senaste inköp var en underklänning för 299. Ordinarie pris. Så värd varenda krona. Tycker jag. Att ha kläder som man gillar och trivs i stärker självkänslan. Jag skiter i märke, utan vill ha bra kvalitet utan att bli ruinerad.

Mitt senaste loppisfynd:

Äkta skinn med gummisula i äkta Inna-stil. Pris 20 kr på 7:an.

Mitt senaste reafynd:

Armband från väskaffären på Halden storcenter. Pris 20, 50 norska kr. Lite flärd får man unna sig.

Nu ska jag hänga tvätt och sedan unna mig frukost.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
 1. Fröken Hulda skriver:

  Dom där skorna var verkligen ett FYND!!! Skitsnygga

 2. Majsan skriver:

  Att kalla Dig självisk för att Du köper något till Dig själv, tycker jag inte Du skall göra. Det är Din självklara rätt!! Skor behövs – precis som dasspapper 😉 och jag skulle nog kalla det vår skyldighet att kosta på oss själva sådant vi behöver. Mina skor igår var inte billiga men de behövs för att kropp och fötter inte skall fara illa på mina långa och många promenader. Nu blir det att spara ihop till mitt andra par MBT-skor, som är de bästa skor jag någonsin haft och aldrig mått så bra i kropp och fötter som när jag hade de skorna!!

  Visst lägger vi vansinnigt mycket på att bo. Jag med min deltidslön lägger ca 50% av nettoinkomsten (och står helt utan bostadsbidrag då man anser att jag har existensminiumum och lite till) 🙁 och jag letar efter heltidsjobb men också en billigare bostad utan att för den skull sätta mig i en etta på 30 kvm. Men tid kommer och till dess svälter jag inte i alla fall 😀

  Skorna ser sköna ut!

 3. vilka skor!!! so very innish <3
  och självklart ett armband i turkos. inna-love !
  kram fina du//

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>