Allsang

Ni som känner mig vet att jag älskar att sjunga.

Jag sjunger och trallar för jämnan. Som barn var jag lite av ett störande moment i klassrummet, eftersom jag alltid satt och nynnade när jag arbetade. Min fröken, som i sann 70-talsanda skulle likrikta alla barn, hade lite svårt att hantera en lillgammal nynnande Inna.

I många år sjöng jag i kör, men de senaste åren har det inte fungerat praktiskt.

Så när det bjuds på allsång sjunger jag! Jag gillar både Allsång på Skansen, Lotta på Liseberg och Allsang pa Grensen. Jag har varit på allt utom Lotta på Liseberg, men funderar på att åka dit i sommar.

Jag gillar alla tre varianterna och blir bara trött på media som ska hålla på och jämföra och tvinga fram tävling och konkurrens.

Mångfald berikar!

Ikväll har jag sjungit till Allsang pa Grensen. Det är något särskilt att få sjunga på norsk =)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
3 Responses
  1. Fröken Hulda skriver:

    Abselut… mångfald berikar. Kan tyvärr inte hjälpa att jag har lite svårt för Lotta… men musik är musik och jag sjunger hellre än bra enligt dottern. Enligt mig själv är jag f*n en bra medelmåtta

  2. TACK finaste du som ringde igår så vi fick tjattra skilsmässa/separation en stund. som ren sång för mig. och ett klingande skratt har du ju redan – det skulle hulda få höra nån gång!
    förmodligen blir det mapa i gbg inom de närmaste dagarna. måste bara få nån som hjälper mig räkna ekonomi. ja, inte för att jag är dum i huvudet alltså, utan för framtiden, barnen, underhåll etc.
    kram till världens vackraste inna.

  3. inna skriver:

    Hulda: jag kan hålla med om Lotta. det bli lite tillgjort. Fast så länge jag slipper Carola är jag nöjd. Hon väcker min kräkreflex…

    Jeanette: det finns tid att ses i sommar raring. Åk du till MaPa och var med barnen. Smart tycker jag. Kram <3

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>