Som nytt

I natt dog mitt lilla  bord på balkongen.

Ja, det fattade jag inte då, när ett brak hördes i mörkret, men jag orkade inte gå upp och kolla vad det var (det lät inte som en katastrof)

I morse såg jag att bordsskivan bara rasat ihop och blomkrukan stod lite vid sidan om, alldeles hel och fin, däremot hade en liten ljuslykta gått i graven.

Ingen loppis som är öppen förrän på lördag/onsdag och jag är absolut inte sugen på att köpa ett helt nytt bord. Vad göra?

Jo, går ner i källarens knôkfulla förråd och hämtar mitt gamla 50-talsbord. Ihop med 50-talsduken passar det perfekt (stolarna är fula som stryk, men de är otroligt hållbara och är bra att sitta på)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
  1. Fröken Hulda skriver:

    Håller INTE med dig om stolarna… skitsnygga. Gillar du inte färgen finns det att köpa (glöm inte pensel)

  2. stolarna???
    fula som stryk… nädu – icke sa picke.
    blå kruka däremot is very much klara sig utan in the jeanettish style!
    kram//

  3. hulda skriver att du inte ska glömma pensel…
    hm… kan va svårt att få ner stolarna i färgburken, alternativt j*a kladdigt att bara hälla på färgen…
    hi hi hi

  4. inna skriver:

    Hulda: jag löser problemet genom att lägga över filtar. Orka måla plaststolar.

    Jeanette: nu är det ju så att min favvofärg är blå.
    Så du får stå ut med mycket blått/turkos hos mig. Men jag har bättrat mig. Kan numera har andra färger på mina köksgardiner och det är ett framsteg =)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>