Ny telefon?

Jag är ju en ganska impulsiv spontan person ibland =)

När det gäller teknikprylar kan jag dock vara ganska konservativ. Funderar länge  och väl innan jag slår till och betraktar något som nytt en lång period.

Men nu ska jag byta upp mig.

Ny telefon.

Har bara funderat i ett halvår =)

Och ändå så väljer jag inte senaste modellen. Men den är fin tycker jag. Och passar min plånbok.

Det bästa är att man kan beställa på nätet.

Jag handlar då och då på nätet. Mest böcker och kläder, men framför allt linser och glasögon. Snacka om att kunna spara pengar på just linser och glasögon!

Är nöjd för det mesta. Man sparar tid och slipper stress. Har sällan skickat tillbaka kläder som inte passat. Men jag köper mest klänningar, koftor och toppar som oftast passar. Däremot aldrig byxor eller skor. Jag har skitsvårt att hitta skor som passar mina knasfötter så att handla skor på nätet är att kasta pengarna i sjön.

Ett ställe med bra näthandel är IKEA. Så skönt att sitta hemma och plocka ihop, få det hemkört och inburet i lägenheten. Guld värt när man bor på tredje våningen, om du frågar mig. Det enda trista är att man inte kan köpa alla Ikeas prylar på nätet, men det är mest småprylar, som jag kan shoppa när jag är på besök hos sonen eller dottern, som båda bor i var sin IKEA-stad =)

Brukar Du shoppa på nätet?

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
 1. Ollecius skriver:

  Jag köper de flesta teknikprylar på nätet, men inte kläder, det måste man oftast prova på plats för att vara helt säker om det passar eller inte! 🙂

 2. Fröken Hulda skriver:

  Jag är en riktig nätshoppare. Traderafreak och har blivit besviken en av 100 ggr. Men där köper jag bara billigt. Man vet ju aldrig. Däremot datorn, kameran mm har jag nätshoppat.

  Jag blir lite nyfiken på den där nya leksaken du funderar på. Hur ser prislappen ut? Den e ju bara hur snygg som helst. Jag har visserligen varit motståndare av Iphone lääänge för jag har fått för mig att jag är för dum i huvet för att klara av den… men det kanske inte är så?!!! Får fundera lite till!

 3. Miriam skriver:

  Jag har bara en sak att säga: KÖÖÖP! Du kommer INTE att ångra dig! 😉

 4. flickorna har konto på h&m och mycket sällan som något inte passar.
  jag har handlat lite på tradera men surar över allt j*a porto man måste stå ut med.
  idag blir det dock total förvirring i mega köpcenter i v frölunda.
  mest handlar jag ju på loppis as you know. ha en underbar dag – här skiner lite sol 🙂
  och än en gång tack för att du ringde mig häromdagen – det värmde <3

 5. Mamselamsen skriver:

  Jag ofta en bakåtsträvare… men min Ajfån är det bästa köp jag nånsin gjort. Så tveka inte!

 6. Tofflan skriver:

  Funderar också på mobilbyte, men har inte ekonomi för det. Det får gå ett tag till med min tejpade. Om jag nätshoppar blir det böcker och filmer!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>