Jag har anmält mig till Sverigedemokraternas svarta lista

Jag tror på allas lika värde.

Jag tror på solidaritet, omsorg och vänskap.

Jag umgås med fattiga, rika, bögar, flator, halta, hetrotyper, sjuka, friska, vänstervridna, miljömuppar, högertyper, bönder, stadsråttor, kvinnor, män, invandrare, utlänningar, svenskfödda, barn, gamla.

Kort sagt jag umgås med alla möjliga.

Sverigedemokraterna gillar inte oss som inte tycker som de och Tomas Karlsén från SD i Trollhättan fotograferar oliktänkande och lägger ut dem på nätet.

Visst luktar det lite som nazisternas åsiksreistrering.

Jag var inte sen att haka på  uppmaningen på facebook. Ta ställning du också!

Mejla din bild till jimmie.akesson@riksdagen.se eller info@sverigedemokraterna.se

och skriv något i stil med:
”Hej Jimmie, jag såg att ni samlade bilder på folk som inte tycker som ni. Jag hjälper gärna till. Här kommer en bild på mig.
Vänliga hälsningar NN

Jag skickade den här bilden:

Dagen bästa läsning

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
15 Responses
 1. Fröken Hulda skriver:

  Hahahahaha…. I love U

 2. Fröken Hulda skriver:

  Men du… om man skriver sitt riktiga namn… finns det inte en risk att man blir förföljd då av nån lokal SD-grupp???? Kan ju bli jäkligt obehagligt

 3. Fröken Hulda skriver:

  Jaja…. men din mailadress kan ju dom jävlarna spåra!

 4. […] det exploderade bloggvärlden och ett stort antal bloggare har nu fått för sig att de måste skicka in namn och foto till Åkesson […]

 5. inna skriver:

  Tack och lov för yttrandefrihet Den innebär att alla få säga vad de tycker, oavsett åsikt.

 6. David skriver:

  Tycker smutskastningen mot SD börjar bli lite tjatig nu. Vill ni ha både demokrati och yttrandefrihet så får man ju acceptera att det finns partier som SD som tar upp tabubelagda ämnen. Fast vänstern kommer väl aldrig ur sandlådan…

  • inna skriver:

   Jag har aldrig påstått att jag inte accepterar att sd finns. Det hör till både demokrati och yttrandefrihet att alla åsikter får finnas. Däremot ogillar jag tilltaget med åsiktsregistrering. För mig är inte det smutskastning.

 7. David skriver:

  Tycker att man ska ha rätt att kartlägga personer som inte accepterar att vi faktiskt som tur är har demokrati i Sverige. Sds medlemsregister läckte ju ut på nätet och folk som fanns med i det blev uppringda och hotade. Torgmöten som inte har kunnat genomföras på grund utav att folk inte kan acceptera att vi faktiskt har olika åsikter om saker och ting. Nej nu får det vara slut på sandlådenivån från en viss politisk sida…

  • inna skriver:

   Att kartlägga personers åsikter är inte förenligt med våra demokratiska principer och framför allt inte med våra grundlagar. Så att åsiktsregistrera är olagligt.
   Jag tror på en öppen debatt och diskussion och har inte hotat någon. Vi har alltid kunnat diskutera du och jag, eller hur? Även vi tycker olika har det alltid funnits en respekt.

   Några av de frågor där SD och jag inte tycker lika är frågorna om abort, vårdnadsbidrag och SDs krav att svenska ska vara det enda språk som får talas i skolan, utöver språklektioner. Vilket innebär att man vill förbjuda de officiella minoritetsspråken i Sverige. Bara för att nämna några exempel.

   Tack för att du vågar säga vad du tycker David. Även vi inte tycker lika i en del frågor respekterar jag dig och jag gillar dig skarpt.

 8. David skriver:

  Jag har absolut inget problem med dig Camilla, du har alltid respekterat mig för den jag är även fast jag har åsikter som inte alls stämmer överens med dina. Dock tycker jag att all skit mot Sd har blivit lite tjötigt. Du kan ju själv kolla igenom albumet på Facebook med dom så kallade kartläggade bilderna och se om du kan hitta några.. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2039622883588.111152.1634779122&closeTheater=1

  I Aftonbladets artikel om hela händelsen så skriver dem att Thomas inte vill uppge sig efternamn när han märker att det är en reporter från Aftonbladet som pratar med han. Men det roliga är att Thomas redan har börjat spela in samtalet eftersom han redan vet att det är en reporter från just Aftonbladet som börjar prata med han. Och reportarar från just Aftonbladet och Expo har ju en förmåga att göra en höna av en fjäder allt för ofta.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/almedalen2011/article13305197.ab
  Samtalet: http://www.youtube.com/watch?v=51AeboWyWCQ&feature=player_embedded

 9. visar upp min kära bortgångna mormor i dag! zigenare/tattare/romer???
  tänkte sd skulle kika in och göra en bedömning 😉
  kram för dig vackra, härliga, starka, genomkloka människa <3

 10. nNick skriver:

  Du verkligen ser äckligt ut i bilden. Är det så du mår? hemskt

 11. nNick skriver:

  De här kvällstidningarna själva gör inget annat än samlar listor och mobbar individer och grupper.
  De bör förbjudas helt enkelt. De gör dålig stämning till samhället.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>