I väntan

på att tvätten ska hängas.

Hembakt bröd med stekt ägg på har inmundigats. Räknas det som frukost eller lunch när man äter kvart över 12?

Ännu mera kaffe.

Balkongdörren står öppen och gardinen svajar sirligt i vinden. Måsarna skränar och blundar jag så är jag vid havet på bryggan och inte på tredje våningen i Småstad. Jag hör hellre skräniga måsar än skrikande ungar och skällande hundar. Vår gård är kringbygd, varvid ljudet förstärks och far runt. Jag har inget emot barn, men vad är det för föräldrar som släpper ut ungar, med ett munspel, klockan 7 på lördag morgon??????

Så tänkte jag ta en bild på dagens outfit. Men tjenare vilken bra fotograf jag är! NOT

I hallspegeln:

Så försöker jag utan spegel:

Man ser mest röran i bokskåpet. Men jag har inte lust att städa.

Så ett sista försök i sovrumsspegeln:

Gammal klänning + leggings (skriver jag rätt Sara?) nytvättat hår och inget smink. Inga jeans idag heller. Jag är för bekväm.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
  1. Fröken Hulda skriver:

    Jag tror det kallas brunch det du åt förut…

    Även jag föredrar måsar. Under en timma i förmiddags genomled jag hundslagsmål (vart fanns ägarna kan man ju undra) samt en ”skrikande” familj med 700 ungar som tillfälligt är inkvarterade i industrilokalen (?) snett nedanför min balkong (förstår inte ett ord av vad dom säger men skriker gör dom… inte pratar)

    Det där med att själv föreviga dagens outfit e ett gissel VARJE gång och många bilder blir det innan nån (kanske) blir bra… DU lyckades ? Nice!!!

    • inna skriver:

      Ibland önskar jag att jag hade en fotograf som underbara Clara. 22-åringen kan ytterst motvilligt ställa upp någon gång, men det är inte värt tjatet.
      Så det blir hellre än bra =)

  2. Micke skriver:

    Jag ser nått helt annat än bokhylla på bild #2 🙂

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>