Resa norrut

Idag bär det av norrut.

Vi ska dra in til Oslo. Tar 1½ timme.

Familjen K är på begravning av Oldemor, som har haft ett långt liv och som äntligen fått komma till vila. Prinsessan sover fortfarande och jag njuter av mitt kaffe i ensamhet.

I Oslo ska vi bo hos världens snällaste pappa, extrapappa,morfar och extramorfar: DagFinn <3

Förutom att umgås och må gott tillsammans så ska vi gå till domkirken och tända ljus. Om vädret tillåter kanske en tur till Vigelandsparken, kanske teknisk museum och en sväng till CC vest. Oslo är en fin by och ska så förbli.

I natt har jag drömt massor. En salig blandning av saker som händer vänner, runtomkring, i verkligheten och på film. Jag har varit jagad av mördare och har fått gömma mig och en bebis som var dyrbarare än pengar för värsta skurken. Innan jag vaknade hade jag arrangerat personalfest med kakor och champagne samt sällskapsdans.

Nu ska jag ta itu med rotet på köket, fixa frukost och packa väskan.

Ha en fin dag mina vänner!

<3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Fröken Hulda skriver:

    För mycket input ger såna där drömmar. Önskar du kunde få en lugn och fin dag… men jag misstänker att den kommer bli mycket känslosam/Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>