46

Idag är det 46 år sedan jag föddes. Liten, skrynklig och rödhårig.
Min fars kommentar var: är den fule ungen min!

Men det gick över:  jag är varken liten, skrynklig eller rödhårig idag =)

1972 var jag så här bildskön:

Idag så här:

Jag är fortfarande lillgammal, snusförnuftig och naiv, tror gott om alla och säger vad jag tycker. Jag sjunger när jag jobbar och pratar med mig själv. Jag blev skolfröken som jag drömde om 1972 och jag är lika rädd för att bli ensam och utanför som i första klass.

Jag tycker fortfarande att fiskbullar inte är mat. Första skoldagen vägrade jag gå in i matsalen, där man serverade just fiskbullar. Jag blev en ökänd matvägrare och fick sitta i skamvrån, för att jag vägrade äta maten som Tant Maj slevade upp på tallriken.

Skrattrynkorna är ett bevis på att jag levt ett lyckligt liv. Även om både kropp och själ har skavanker så tycker jag om mig själv.

Och jag tycker om att fylla år.

Frukost på sängen av man och barn är ett minne blott. Tack och lov!
Jag är inte alltid solsken på morgonen om man säger så 😉

Igår var det tårtkalas med familjen och på lördag blir det lite kalas med vänner.

Fast idag blir det en helt vanlig arbetsdag med mina underbara elever.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
8 Responses
 1. H
  A
  D
  E
  N
  ÄRAN lady 🙂
  ber att få gratulera på den stora dagen!
  kram och ha en riktigt fin födelsedags-dag.

 2. Fröken Hulda skriver:

  GRATTIS!!!
  En kropp utan skavanker har väl inte levt ordentligt… så fortsätt vara stolt över dig själv och ha en alldeles underbar födelsedag <3

 3. Miriam skriver:

  Stort grattis!

 4. Majsan skriver:

  Grattis!!

  Det där med att inte vilja äta vad skolmatsalen bjuder på men tvingas… det slutade med ett besök i skogen och en kräkning för min del… men det var inget så gott som fiskbullar (säger hon som älskar fisk i de flesta former 😉 ) utan blodpudding! Det är något som jag inte ser som mat utan möjligtvis något man kastar till rovdjuren – om ens det. Blodpudding har alltid varit och kommer alltid att vara tabu i mitt hem.

  Hoppas Du får en fantastiskt härlig dag!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>