Färdigladdad

är jag nu.

Sovmorgon till halv elva!

Sen har dagen ägnats åt att göra så lite som möjligt. Men ändå en hel del. Duscha. bädda. Diska. Läsa. Dricka kaffe. Lyssna på hockey. Prata med 21-åring. Laga middag. Sola. Gosa med katten. Prata med dotter i telefon. Se på film. Prata med 17-åring som kommit hem från kusten.

En skön söndag utan plikter.  Det behövs för i morgon drar en intensiv vecka igång.

  • Måndag: en helt vanlig skoldag med inlämningar och betygsprat.
  • Tisdag: studiebesök på Högskolan Väst med tekniktvåorna. Vi ska lära oss mer om nätverk och Cisco av min gamla lärare^^
  • Onsdag: studiedag som bara handlar om kvalitetsredovisning (qr). Många lärare gnäller och tycker att qr bara är att producera papper som sätts i en pärm och inte används, men qr innebär faktiskt att vi reflekterar över vad vi gjort under det gångna året, tittar på vilka mål  vi har nått, hur  vi ska arbeta vidare för att bli ännu bättre osv.  Samt åstadkomma mätbara siffror att presentera för uppdragsgivaren dvs kommunpolitikerna. Vi är anställda för eleverna inte tvärtom. Ibland tror jag att en del glömmer vad som gäller.
    Vi kräver att eleverna ska reflektera över sitt lärande. Dåär det väl inte mer än rätt att vi själva reflekterar och analyserar vårt arbete.
  • Torsdag: Lärarkonferens i Strömstad
  • Fredag: Lärarkonferens i Strömstad
  • Lördag: ska jag på fest och 42-årskalas eller var det 43? Fest i alla fall =)
  • Söndag: Mors dag och det tänker jag fira genom att gå ut och äta med mina söner. Om de är hemma vill säga. Det vet man aldrig med vuxna barn som kommer och går. Men jag tänker inte laga mat på söndag.

Ja förresten, gårdagens middag som flera tyckte såg så god ut var en helt vanlig omelett med lök, zucchini, paprika och kassler =)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>