Towel Day

En bra dag har det varit idag.

Har du firat Towel Day? Jag har gjort det i smyg, med en liten handduk i handväskan.  Så där lite lagom smygnördigt. Hade mina ungar sett det hade de himlat med ögonen och sagt att jag fick lägga av. SÅÅ töntig får man inte vara. Speciellt inte om man är 44 år. Men jag skiter i vad andra säger. Jag gör som jag vill =)

Varför jag firar Towel Day?  Liftarens guide till galaxen är den absolut roligaste bok jag läst någonsin och tänk så många härliga diskussioner den har givit upphov till. Så klart jag hyllar Douglas Adams.

Dagens jobb har bestått av ett  mycket trevligt och givande studiebesök på HV med tekniktvåorna. Toppen för eleverna att bekanta sig med högskolan, få tips på utbildningar och sen som grädde på moset få labba i deras fina nätverkslabb. Det gav även mig inspiration att förnya ett tråkigt teoretiskt ämne som datakmmunikation. Och jag tror att killarna var nöjda med labbarna =)

Dagens skörd på bibblan. Först en deckare, så en bok om ibs (finaste dottern har fått den diagnosen) och på toppen Hungerflickan av Hillevi Wahl! Jag har inte råd att köp alla böcker jag vill läsa så därför kändes det som att vinna på lotto när jag hittade Hungerflickan som 6-dagarslån. Jag läser Hillevis blogg och på något sätt känns det som att jag känner henne, så nu är det extra kul att få chansen att läsa denna bok så fått så många fantastiska omdömen.

Category: Uncategorized  Tags: , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. […] handduksdagen, Towel day. Hyllningen till Douglas Adams. Och hade det inte varit för min bloggläsare Inna, så hade jag kanske fortsatt missa den. Hon hittade förresten Hungerflickan på sexdagarsutlåning […]

  2. Tatiana skriver:

    Jag tycker att det är hur coolt som helst med nördar 🙂

    Började med att läsa Hungerflickan men den gav mig megaångest så jag lämnade tillbaka den till bibblan 🙁

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>