Söndagspyssel

Kaffe på sängen.

Frukost i lugn och ro.

Promenad till toppen av Ramberget. Stigen genom skogen är brant.
Flåsigt värre. Det var tur att jag varit på hälsotest  tidigare i veckan, så att jag vet att jag är frisk och har god hälsa 🙂

På toppen beundrade vi utsikten över hela stan.

Jobba sig som vanligt på söndag. Som lärare har jag ju förtroendearbetstid som jag ”fritt” styr över: 10 timmar/vecka. Det brukar bli minst 1 timme på söndag, oftast det dubbla.

Planera veckans lektioner, läsa PA-rapporter, uppdatera information, läsa jobb-mejl, förbereda möten, sammanställa enkätsvar är vad jag sysselsatt mig med idag.

Åka spårvagn och tåg. Längs banvallen växte det tussilago och vitsippor i stora gula och vita öar. Synd att det inte gick att fota snyggt.

Komma hem till sällskapssjuk katt. Oj vad hon har kelat och gosat med mig i kväll.

Njuta av stillheten i hemmet (sonen bortrest)

Städa.

Lägga fram kläder till morgondagen.

Se sig lite tv och virka. Ja, jag gillar Mästarnas mästare.  Frågor på det?

Prata med Älsklingen i telefon.

Förvandlas till papiljottant.

 

Jag hoppas att du har haft en fin söndag. Hos mig har solen lyst så fint hela dagen. Nu ska jag krypa i säng och ladda för en intensiv arbetsvecka med möten, konferenser och lan plus allt det vanliga arbetet.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Fröken Hulda skriver:

    Ramberget… nostalgi. Farmor och farfar hade hus uppe på Korseberget som ligger i närheten. Där växte pappa upp och där var jag ofta som barn. Sen flyttade dom till Visthusgatan (Hisingen). Tack för kicken jag fick av att se bilden

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>