God morgon typ

Jag är trött som ett snöre.

Tänkte att jag skulle vara smart och vänja både kropp och själv vid att styras av klockan igen, så att de inte får en chock på måndag. Så jag ställde klockan på 8. Inte så tidigt kan man ju tycka, men 5 timmar sömn är inte tillräckligt för fröken Inna!

För självklart höll jag ut och såg på hela OS-invigningen.

Danny Boyle hade verkligen fått till en snygg, smart och roligt OS-invigning. Jag bockar och bugar. Och att låta 7 ung okända idrottare tända den olympiska elden var genialiskt tycket jag.

Och vilken snygg olympisk eld!

Nu ska jag samla ihop den här trötta kroppen och ge mig ut på stan för att fika med vänner. Vem farao bestämde att vi skulle ses så tidigt????????

Det får bli en dubbel expresso så piggnar jag väl förhoppningsvis till.

Solen har tydligen sovmorgon idag, men det är fortfarande varmt tack och lov. Självklart är det klännng och barbent som gäller 🙂

Ha en fin dag mina gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Fröken Hulda skriver:

    ”Typ” passar på mig… Men snart har jag fått i mig kaffe och frukost

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>