Lördag i Lilla Paris

Lite blått och luftiga moln. Solen tittar faktiskt fram, men det är lite höstkänsla i luften.

Det har varit en intensiv vecka med mycket att göra på jobbet.

Det har varit en intressant vecka på många olika sätt. Framför allt har jag än en gång lärt mig lärt mig att människor är olika och att saker och ting kan få en intressant vändning. Vi kommunicerar helt klart på olika sätt.

Jag har också klarat veckans stressmoment med lugn och ro. Framför allt lugn i magen. Jag har mognat mentalt. Jag litar på min magkänsla. Just att jag kan hantera incidenter med lugn är en trygg insikt. Under veckan har det hänt flera saker som fått mig att se rött (både privat och på jobb) men jag har bibehållit mitt lugn och försökt att bemöta lugnt och trevligt. Vad har hänt med Inna kortstubinbliargsomettbi liksom? Men det är ganska intressant att notera hur folk reagerar när man trycker på deras ömma punkter. Och ja, det är säkert lika intressant för andra att göra likadant med mig. Men just att vi hanterar saker på olika sätt.

Mitt team har verkligen kämpat och jobbat denna veckan.  Tänk att ställa upp på 17-timmarspass utan att knorra. Bara för att lösa problem. Då är man lojal mot sin ag.

Det tog mig tre kvällar denna veckan att se klart en film.  En bra film, men jag var så trött att jag somnade mitt i ändå 🙂

Idag har jag fått sovmorgon.
Visserligen vaknade jag tidigt, men jag har kunnat ligga kvar och filosofera. Dessutom har det varit skönt att sova ensam. Ja, om man inte räknar Sally 🙂 Men bättre att sova ensam än med någon som inte vill ha mig bredvid sig i sängen. Jag är också människa med känslor.

Vad ska jag hitta på idag mån tro?

Jag tror jag börjar med bakluckeloppis och fika på Cult med grabbarna.

Sen blir det skaldjur till middag har jag bestämt. Sonen fick ju sina hamburgare igår. Så idag blir det kräftor. Riktiga kräftor. Såna här:

Jag tror inte att sonen protesterar.  Han har sin mors gener 🙂

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Fröken Hulda skriver:

    Visst är det en underbar känsla när den där lojaliteten visar sig när det krisar på jobbet. Även om den alltid finns där så är det ju i kriser den visar sig.

    Din lördag låter helt ok! Jag tänkte att jag ska…. vet inte…. det blir vad det blir

    • inna skriver:

      Mina medarbetare är oerhört lojala.

      Ibland får man bara ta det som det kommer. Inte planera eller försöka för mycket.

      Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>