S som i…

En intressant söndag.

Sovmorgon var skönt.

Solsken från och till.

Städning hela dagen i omgångar.

Samvaro på olika sätt.

Samtal med nära och kära.

Styrelseuppdrag har jag fått.

Skrattat åt anonyma påhopp.

Jag är full av tillförsikt, självkänsla och argument. Kropp och själ är laddade för en ny arbetsvecka.

Det ska bli intressant.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. en trogen läsare skriver:

    Hejsan det var länge sen jag kommenterade men förstår att du mår toppen Inna även om du får negativa kommentarer och mail kanske vet jag att du klarar detta . Men Inna jag tror på dig och vet att du klarar ditt nya jobb. Önskar dig all lycka i det nya hoppas att dina fina studenter tacker dig. Ha en bra sommar vi kanske ses nån gång i Stenungsund du är ju så nära känner jag.
    Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>