Ledsen

Det har gått 5 månader och jag är så ledsen.

Ledsen hela tiden och jag vet inte vad jag ska göra med alla dessa tårar som bara vill ut.

Jag saknar dig så det gör ont. Jag vill vara arg på dig och skälla på dig. Tala om för dig hur ont det gör. Höra din röst. Argumentera.

Men det kan jag inte. För du är död.

Det är så jävla orättvist.

Category: tankar  Tags: , , ,
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
 1. Tofflan skriver:

  Det är inte till mig du vänder dig med det här inlägget, men jag skickar i alla fall en kram och många, många tankar. Jag tror du behöver gråta tills du är färdig. Sen tar du nya tag och kommer ihåg alla fina minnen.
  Livet är inte rättvist, inte döden heller.

  Kram och tankar. Många av båda.

 2. Bella skriver:

  När dagen känns tung, och livet känns kallt är det svårt att se en mening med allt. Så ensamt det är att bära en sorg, Men bördan kan lätta med andras försorg. För tankar kan värma och ord göra gott, En blick kan berätta att någon förstått? Så känn att du har ett stöd här från mig, För det skall du veta -jag tänker på dig! Kramizar!

 3. Tatiana skriver:

  Du ..det är helt ok att vara arg . Det ingår i sorgearbetet ,

  Så gråt och minns . Ibland så är sorgen innanför skinnet som ett skvande sår. Och vissa dagar så gläds man åt alla minnen.

  Kram

  • inna skriver:

   Jag jobbar verkligen med att bearbeta sorgen. Det går framåt. Långsamt. För jag vet ju att han aldrig mer kommer tillbaka. Den insikten gör ont.

   Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>