Jag har inte

somnat än.
Torsdagar = antikrundan.
Ja, på tv alltså, inte att Trond går ett varv runt Babs =) Internt skämt

Såg tillsammans med finaste Tofflan. Hon i Uppsala. Jag i Vänersborg. Tänk var lite teknik kan göra.

Men jag fattar inte vad som har hänt med antikis????? Bara apfula kläder i orange!!!! Jag tror att Tofflan har ett finger med i spelet.  Hon har ju defekten att hon gillar orange.

För att inte tala om Knuttes hiskeliga kavaj!

Orange och gult är fult. Rutig kavajer i gult & grönt är fult. Snyggve såg ut som en borgarbracka i fjollig kotlettfrilla.

Dagens program var en trevlig historielektion. Och sakerna var fina. Om man bortser från älgen. Den var skitful. Tycker jag. Det står jag för.

Jobba i morgon. Marknadsföring. I stället för att ta ut min kompledighet, så blir det bara mer övertid. Som jag bara får ta ut i ledig tid = uppgifter blir inte gjorda. Kollegor blir sura på chefen som inte hinner med allt. Tänk så mycket lättare det hade varit att betala övertiden i pengar i s f ledig tid.

Idag ska jag lägga mig tidigt. Inte sitta uppe och uggla till ett som jag gjorde igår. Tänkt om dygnet hade ett par extra timmar på natten. När man behöver lite mer tid att sova.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
  1. Tatiana skriver:

    Orange är fuuuuuuuuuult!
    Kram

  2. Tofflan skriver:

    En fin summering, förutom att du ju inte har nån vidare smak när det gäller färger. Orange, my dear, är en FÄRG. Turkost, till exempel, är en nyans. En FUL nyans.
    I övrigt håller jag med om allt, fast jag vet inte om jag är finast, men helt klart lite defekt. (Egentligen gillar jag inte heller orange, men jag har inte längre nån sån aversion mot färgen som jag HAR haft. Uj uj uj…)

    Kramen!

  3. Tofflan skriver:

    Tatiana: Nej du har fel och jag har rätt! Orange är fiiiiiiint! 😛

  4. inna skriver:

    Tatiana: visst är det apfult!!!!!! Tänk när jag flyttade in i en lägenhet med brun/orange tapet i badrummet och jag bar hade rosa handukar…
    Kram

    Tofflan: Lyssna på kloka Tatiana.
    Turkos är självklart en färg. Det trodde jag att du visste. Den har olika namn i olika färgsystem. I CMYK står C för cyan = turkos. I RGB #00FFFF = turkos. Sen finns det självklart olika nyanser av turkos precis som det finns ljusbrun, mörkbrun, bajsbrun, chokladbrun, smutsbrun osv.
    *avd elementär färglära*

    Kram =)

  5. Tofflan skriver:

    Nehej då! Cyan är cyan och inte turkos, RGB är bara datorpåhitt… Och turkos ÄR ingen färg. Till skillnad från ORANGE… ORAAAAAAAANGE… ORAAAAAAAAAAAANGE… Själva ordet är som en… orgasm! 😀

    Sov nu – om du kan! (Orange dreams!)

  6. Tofflan skriver:

    Ooooooooooooooooorange! 😀

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>