Jag stannar hemma

Igår hade jag en tanke om att åka till Fallens Dagar i grannstan, men lusten vill inte infinna sig i kväll.

Visst lockar Veronica Maggio, men jag är inte sugen på att åka iväg ensam. Jag fikar inte sympati nu, men det finns ingen som frågat mig om jag vill hänga med och jag vet inte vem jag ska fråga. Mina kompisar som nästan alltid säger nej?

Jag har inga problem att gå på bio ensam, äta ute ensam eller fika för mig själv. Kan gå på konsert och teater helt solo utan problem. Men åka iväg  till festival med öltält, festande och trängsel är inte kul solokvist.

Så jag stannar hemma och det känns skönt.

Lite rosé, en bok eller en film, webbisar och soffhäng passar en flicka också.

Om en vecka åker jag till Norge, sen blir det festival här i Småstad och sen åker prinsessan och jag till havet. Efter det är det dags att jobba tror jag. Vet att jag har ett möte inbokat 11/8. Fast vad jag gör efter 14/8 står fortfarande skrivet i stjärnorna…

Fast i kväll gäller soffhäng. Jag är mer tant än fjortis för stunden =)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>