Min dag

Jag har varit duktig och vilat foten.

Sonen fick inspektera igen och inget glas sitter kvar i foten. Det är bara ett djupt sår som gör ont när jag trampar ner. Så jag haltar omkring. För självklart var jag tvungen att gå ut på stan en stund. Det gör man på lördagar. Blev sur för att frisören inte har öppet på lördagar. När ska man kunna klippa sig om man kommer från jobbet 18.15 på vardagarna och det är stängt på lördag? Sugmörtsson säger jag bara!

Tog ett fotbad och såg på Nya landgång. I såna lägen är paddan dvs grodprinsen utmärkt. Fötterna blev mjuka och lena och jag satt med prinsen i knät under tiden.

Jag har läst jobbmail och funderat.

Haft goda samtal med sonen. Den hemmaboende. Han kocken.

Pratat med mamma. Pappa var ute och förberedde  måndagens begivenheter. Ni vet första måndagen efter 20 september. Alla riktiga bohusläningar vet vad jag talar om…

Lagat middag. Idag har vi ätit stekt makrill. Som pappa fiskat. Gott. Mat för gudar skulle jag vilja säga. Ibland behöver det inte var så komplicerat. Stekt makrill. Kokt potatis. Smör. Dill. Mer behövs inte.

Sen har jag varit en god mor och lagat äggost. Vill du veta hur man gör kollar du här. Den snygga plåtformen har jag gjort. Alldeles själv. Sonen konstaterar vid en inspektion att han är mycket bättre än mig på att löda. Åh så konstigt. Sonen har gått på el-programmet och mitt enda minne av att jag fått löda är något pyssel med farfar när jag var typ 10. Jag följde nästan receptet. La till några ägg, tog bort lite mjölk, la till lite grädde. Det blev 2 äggostar. Båda formarna fulla. Så imorgon ska vi njuta av äggost. Med björnbärssylt.

I morgon är det efit.

Då kan du följa min dag. Ett Foto I Timmen. Jag har efitat  sedan 2004. Imorgon är det efit nr 146. Wow!

Nu ska jag hitta en bekväm position i min soffa och slå på tv:n.

Pluras kök. Me like.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>