Livskvalitet

Sommaren visar sig från sin bästa sida. Luften är len och mjuk och värmen är överväldigande. Vi förundras och njuter. Kvällarna är långa och ljuvliga. Solnedgångarna magiskt vackra och svalungarna flygtränar som besatta. Vi solar och badar, läser lite, badar igen och igen. Fiskar kräftor och badar lite till. Det är ett privilegium med egen badstrand och kräftfiske.

strand

Ingen orkar se på tv och det är den lilla världen som är viktig. T o m datorn får semester från mig. Eller det kanske är tvärtom 🙂

Jag är tacksam över människorna i mitt liv som ger så mycket kärlek. Livet är generöst. Jag lever här och nu och älskar utan förbehåll.

johan_fiskar

Det är en fröjd att få rå om äldste sonen. Att de vuxna barnen kommer hit när de är lediga känns som ett hyfsat betyg på mitt föräldraskap.

Nu är det dags att återgå till sol och värme. Att ladda batterierna. Samla energi inför höstens mörker. Få kraft att orka igenom höst och vinter. Min vanligen så vita lekamen har fått en gyllenbrun ton och jag njuter av varje solstund.

sola

Ha det så gott mina gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>