Kraftfull start

Somnade som en klubbad oxe vid midnatt och sov så gott fram till halv 4. Sen var det helt omöjligt att sova. Jag måste lära mig att dra ner persiennen! Min kropp  är ljusstyrd, så det är klart att jag vaknar när solen går upp. Helt logiskt. Fast min hjärna var inte riktigt med på noterna. Lyckades somna lite så där fram till 8. Då gav jag upp.

På med kläderna och ut på kraftpromenad.

Solen skiner. Det är skön vind och det är vackert.

Blommor att beundra, hus att drömma om, utsikt över sjön att njuta av.

När man är ute och går i parken före nio på söndag möter man bara hundägare.

Och en ensam tant på cykel.

Mitt dumma ben gör skitont när jag går, men jag vägrar ge upp. Man förvandlar inte en soffpotatis till duracelkanin på två dagar. Bättre att gå lite långsammare än att inte gå alls.

Det är lättare att gå ut på morgonen. Då har jag belöningen  i form  av dusch, kaffe och frukost när jag kommer hem!

Det tråkiga är att detta funkar bara när jag är ledig. Aldrig i livet att jag går upp kvart över fem för att gå en promenad innan jag åker till jobbet! Finns inte på min världskarta.

Gissa  vad jag hittade på min kraftpromenad i dag?

Jag säger inte var de växer =)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Fröken Hulda skriver:

    MUMS!

    Fortfarande impad att du fortsätter gå och gå…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>