Archive for » april 16th, 2011«

Ego

Jeanette ville har bilder där jag dansar. Det bor inte så många på min dator kan man säga. De bor på min hdd som sonen lånat ut till Oscar. Den är fortfarande hemma hos Oscar.
Trots att jag blev sur och visade den sämre sidan av min personlighet. Min barn kan säga mycket om den sidan för övrigt…

Så det blir lite blandade bilder av vad som finns tillgängligt =)

Dans på Restad gård-dagen 2008

Som barn åkte jag skidor och det var vinter på Orust. Det gick över. Båda skidåkandet och vintern…


Varning nakenbild! Intresset för hushållsarbete startade tidigt.


En gång i tiden var jag en ung och lycklig brud.

Pusskalas studenten 2008

Leker i skogen med mina godingar.


Det här nog jag i ett nötskal. En glad tok i solen!

Varså god Jeanette!

<3

Category: foto  Tags: ,  3 Comments

Duktig flicka

Fastän solen skiner så har jag suttit inne hela dagen, bortsett från en fika på stan med vänner. Det var så länge sedan jag fikade på stan att det var riktigt kul. Vi pratade länge. Man ska vårda sina vänner. Nu har vi planer för Valborgsmässoafton. Jag lär tilbringa den i en liten håla på landet =)

Jag har varit en duktig student: lyssnat på föreläsningar, läst i litteratur och skrivit. Nu ska texten vila till i morgon så får vi se hur mycket jag ändrar. I morgon kväll är deadline. Nästa deadline är om två veckor, fast det är bara en kort delrapport så det ska inte vara något problem. Det svåra är snarare avgränsningen. Fördelen med grupparbeten över nätet (pluggar ju helt på distans) är att man tvingas ha studiedisciplin. Det fungerar bra. Skriver ihop med en ung tjej (som typ dottern) från Jönköping och en 30-årig tjej med en liten bebis från Stockholm.Vi har alla olika erfarenheter och perspektiv på livet och det är det som gör det så spännande och kul. Det är inga problem att samarbeta på distans. Vi har ju Pingpong och skype.

Då är frågan vad jag ska göra nu?

 

Idag

Idag är jag student.

Lyssna. Läsa. Skriva.

dag 09 – en låt du kan dansa till

Jag är uppväxt med folkmusik och dans. Den här låten väcker längtan och minnen. Min tonårsmusik faktiskt. Som tonåring lyssnade jag mest på folkmusik och dansade så mycket jag kunde, kuskade runt på spelmansstämmor med buskspel och danslogar. Jag valde t o m bort studentbalen för att åka till spelmansstämman i Ransäter!