Blandade tankar på en tisdag

Vaknar kvart i nio och inser att jag har sovit 8 timmar i sträck. En hel natt utan att vakna en endaste gång. Jag har dessutom drömt om jobbet för första gången. Positiva drömmar 🙂

Läser lite nyheter och bloggar innan jag går ner för att koka kaffe. Ser dagens datum och inser att det är min bröllopsdag. Även om jag är skild sedan 2001, så kan jag ändå minnas 24 juli som en fin och positiv dag. Oavsett hur vårt äktenskap var så finns det positiva minnen också. De bästa är tre: Johan, Sara och Christian <3

Ju äldre jag blir desto mer reflekterar jag över livet och relationer (nej, jag börjar inte bli gammal) Insikten om att livet är skört gör att man vårdar det man har mer. Och gräset är inte grönare på andra sidan. Lev och ta vara på det du har.

Min farmor, som var mycket pragmatisk, är min vägledare och jag talar med henne varje dag, trots att hon dog för 10 år sedan. Jag känner att hon finns i min närhet och jag hämtar styrka från hennes kärlek.

Ute är det mulet och regnet hänger i luften, men jag tänker inte deppa ihop och gnälla för det. Vi kan bada och njuta av ledighet ändå. Vädret blir inte bättre av att vi gnäller.

Henriette och jag tänker bada idag. Oavsett väder. Det är ferie. Och vattnet i poolen är uppvärmt 🙂

Livet är gott.

God morgon mina gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses
  1. Fröken Hulda skriver:

    Jodå… livet är gott trots trilskande kropp 🙂

    • Inna skriver:

      Livet har blivit mycket bättre sedan jag bestämde mig för att sluta tänka negativt. Är man positiv fastnar man inte i negativa tankespiraler, även när det är motigt.

      Det gäller att värdesätta de små bra detaljerna i livet. Så jag är tacksam över att jag har en frisk kropp, en fungerande mage och ett toppenjobb.

  2. Maja skriver:

    Kan du mejla mig när du ser detta? 🙂

  3. Leo skriver:

    Jag har glömt mitt f.d datum, men det har ju å andra sidan de flesta gifta män ändå så… 😉

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>