Kropp & själ

Fötterna värker, men humöret är på topp!

Åh så härligt att få gå med pinnar!

Vi travade på Minna, Suz och jag i ett rasande tempo och lämnade resten av walking-gänget bakom oss. Härligt att bli lite svettig och få röra på fläsket samtidigt som man har trevligt sällskap och helt glömmer ont i benhinnor, trosor som skaver och svettig rygg. Hur långt vi gick har jag ingen aning om, men Holm runt på 45 min.

Att det var soligt och härligt väder gjorde att det blev en härlig stund!

Jag tycker att det är ett privilegium att få motionera på arbetstid TILLSAMMANS med eleverna. Visst kan man ha åsikter om lärares arbetsbörda och att allt större del av arbetet är andra uppgifter än ren undervisning. Men skolans uppdrag är att fostra goda samhällsmedborgare och hur man gör det kan se olika ut. Att satsa på hälsa och friskvård är en del i det stora pusslet.

Även hjärnan får gympa.

Mobilalfapet håller fröken igång.

Wordfeud är jättekul. Och det är extra kul att spela mot mina elever.

Nu ska jag njuta av en tallrik soppa (gårdagens) och fundera på en avsiktsförklaring.

Tjolahopp!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. Fröken Hulda skriver:

  Frisk luft e jag bra på… men det är värre med motionen. Dock daglig hjärngympa. Soppa har även jag fått i mig idag… och lite andlig spis eftersom det var sopplunch i kyrkan. Dock ledsen i ögat. Idag för 7 månader satt jag hos pappa… konstant… och förstod 🙁

 2. visst var det underbart! jag tänkte på dig att du skulle ut å gå med pinnar idag. och solskenet tänkte jag också på – att det var din promenad idag 🙂
  stor kram du härliga!

 3. Fröken Hulda skriver:

  Kram fina Inna och tack för att du är du <3

 4. Tatiana skriver:

  Daglig motion är underbart givande . Jag är väldigt sen i starten men när jag väl komme rigång då inser jag hur bra jag mår av det .

  Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>