Storebror ser dig?

Nästan varje dag har bloggen besök från polisen.

Frågan är om jag är granskad av myndigheterna eller om jag har en hemlig beundrare på något litet poliskontor ute i obygden?

Jag tror mer på hemlig beundrare.

Solen skiner idag också. Fröken chef är pyntad och påklädd och redo för en ny härlig dag på jobbet. Klänning så klart. varför ändra ett vinnande koncept 🙂

Jag börjar känna mig allt mer varm i kläderna, även om jag fortfarande har mycket att lära. Väntar på första misstaget och första utskällningen från chefen. Men bättre med utskällning och möjlighet att rätta till fel än en chef som inte vågar bestämma och ta itu med saker och ting.

Jag har en fantastisk chef. En chef som litar på sin personal, men ställer krav. Är rak och tydlig. Bestämd och på ytan hård ibland, och med ett stort hjärta.

En av de bästa sakerna på min arbetsplats är att folk inte är märkvärdiga. Stämningen är jordnära och  avslappnad samtidigt som man är proffs och jobbar järnet. Ingen latmask i mitt team.

Jag känner att jag hör hemma. Men en sak har faktiskt förändrats sedan jag började i maj.

Jag svär inte lika mycket längre 🙂

Fast någon dam blir det aldrig av mig.

Fortfarande rufsigt barfotabarn.

Tjolahopp mina gullvippor <3

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
  1. Fröken Hulda skriver:

    Åh så spännande. Kan du inte berätta för mig hur jag ska kunna se om nån polis eller annan uniformsklädd man kollar in min blogg 😉

  2. bella skriver:

    Hejsan svejsan! Vad kul att dom blå vita kollar din blogg! Jag säger det igen att det inte är så konstigt, för detta är ju Dalslands bästa,ärligaste,jordnäraste blogg som jag är inne och läser varje dag. Och dvs jag kollar många bloggar, men ingen är som du!! Din positivitet är bara bäst, den smittar av sig. Oj nu blev det nästan romanvarning igen:):) Önskar att du får en go dag! jag skall snart åka och jobba kväll. ssååå skönt att ha ett jobb att gå till. Tjingeling på dig bästa gullvippa!!

  3. inna skriver:

    Ja men gud vad du är snäll! Jag har levt på din kommentar hela dagen.

    Jag tror på positivt tänkande och att livet blir lättare att leva även när det är svårt.

    Hoppas du haft en bra dag på jobbet!

    Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>