Besök hos sjukgymnast

Vi pratade om mina besvär och vad doktor Elin skrivit i remissen. Jag berättade och sjukgymnasten lyssnade. Hon tittade på min kropp, klämde lite och visade olika övningar. Om 3 månader eller 3 år kan jag vara besvärsfri. Men jag är ju van vid konstant smärta.

Jag har fått en övning för min musarm. En för axeln. 4 för höften. Det räckte tyckte hon. Så nu ska jag öva varje dag. Återbesök om 2 veckor. Sen är det bra att jag simmar, cyklar och promenerar 🙂

Daga att vara snäll mot kroppen. Den ska ju hålla i några år till. Man vinner inget på att bita ihop och köra på. Det tog lite tid för mig att inse det.

allen

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
 1. MallaB skriver:

  Inna…

  Snälla söta vännen..

  Jag har inte tittat in hos dig på ett tag. Så gör jag det och får se att du går igenom en förälders värsta mardröm.

  Jag är så ledsen för din fina familjs skull. Så ledsen över att ditt hjärta aldrig kan bli riktigt helt igen.

  Jag vet att mina ord inte hjälper ett dugg.. Men jag vet inte något annat sätt att visa min medkänsla för vad du går igenom.

  Jag är glad över att det finns så mycket kärlek runt omkring dig nu.

  Jag skickar dig en stor kram..

  Var rädd om dig. Att du är rädd om dina kära vet jag. Men glöm inte dig själv.

  Kram

  MallaB

  • inna skriver:

   Finaste Malla, tack för dina ord och allra mest tack för din omsorg.
   Ja livet är brutalt och jag är så tacksam att jag har så mycket kärlek och omsorg i min närhet. Det gör att jag inte faller igenom. Nu känns det som att jag varit nere på botten och vänt.

   Kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>