Archive for » maj 26th, 2011«

God morgon

Solen, skiner, måsarna skränar och jag mår bra.

Kaffet smakar såååå gott.

Alla ungarna sover. Ja, jag kallar dem ungar, även om alla är myndiga. De är ju mina ungar.

Om en timme bär det iväg till Sveriges vackraste landskap. Tycker jag då. Fast jag lär inte se på så mycket landskap.

Konferens på hotell. Men trevliga människor. Bra föreläsare och bara massa kul händelser och intryck. Kanske ett och annat uttryck också =)

Det blir garanterat många skratt, lateralt tänkande och utbyte av erfarenheter. Av arbete och av livet. Att dela med sig.

Jag skryter ofta över UF (Ung Företagsamhet) men jag tycker att de är fantastiska. Deras koncept är bra, men det viktiga är människorna.  Det finns många fler aktörer som arbetar med entreprenörskap i skolan än UF, men jag har fallit totalt för UFs personal. De ä r suveräna och lyhörda och framför allt är de så bra på att bekräfta människor.

Jag är beroende av att känna mig bekräftad och veta att jag duger. Det har väl sin botten i den där ensamma, töntiga tjejen, som aldrig fick hänga med de coola.  Idag vet jag mitt värde, men ibland faller jag ner i gropen av att inte duga. Fast det är bara att klättra upp igen och ta nya tag. Ja, visst obotlig optimist är jag också. På köpet vill jag gärna dela med mig av min kunskap och erfarenhet. Det finns väl en anledning till att jag är pedagog.

Nu säger klockan att det är dags att klä på sig. Det är baserat på empirism =)

Ha en fin torsdag oavsett var du är eller hur du mår. Jag önskar dig allt gott.

Peace, love and understanding.

<3