Archive for » maj 28th, 2011«

Efit lördag 28 maj 2011

Ännu en härlig efit-dag i mitt unika liv.


00-tiden
Fredag har över gått i lördag och jag ligger i sängen och ser om första avsnittet av Himmelblå. Jag älskar den serien. Att vara både romantisk och nostalgisk innebär att jag gråter. Ofta. Men det är en skön gråt.


01-tiden
Jag är supertrött och nu måste jag sova. God natt.


07-tiden
Väcks av ett sms. Pratar med sonen som ber om ursäkt för att han väckte mig vid 4-tiden och var lite stökig.Han skäms.  Jag förlåter och säger att nu ska jag sova lite till. Städa får sonen gör senare under dagen. Människor gör dumma saker ibland.  Förlåt. Gå vidare. Så fungerar jag.


08-tiden
Vaknar en dryg timme senare och känner mig lite piggare. Tittar ut genom fönstret och konstaterar och det är ingen idé att kamma sig idag. Det är storm ute.


09-tiden
Kaffe! Nu börjar hjärnan piggna till. Kaffe i favoritmuggen(köpt på loppis) duk från 7:an (tack för gåvan Jeanette) ljusstakar från Cult design.  Riktigt wabi sabi. Jag älskar Cult design. Det är så stilrent och enkelt. Min smak.


10-tiden
Pynta sig lite. Och ja, jag har Sveriges fulaste ögonbryn. Jag är för lat glömsk för att orka plocka dem.


11-tiden
På stamfiket med vännerna. Idag unnar jag mig lite lyx.


12-tiden
Provar kläder i olika butiker så jag alldeles svettig. Efter att ha provat både modell tält och korvskinn hittar jag den här. På rea. Så jag slår till. Inser att jag inte är så  smart som tagit på en svart bh när jag ska prova ljusa klänningar.


13-tiden
Slänger lite sopor. Vägen till soprummet på gården kantas av syrener. Jag älskar syrener!


14-tiden
Skriver hemtenta. Genusperspektiv är intressant.


15-tiden
Läsa sig lite i kursboken och småprata med yngste sonen samtidigt.


16-tiden
Blivande middag…


17-tiden
-Måste jag vara med på bild????? Jag ju inte ens duschat.
Men Prinsessan godkänner den här bilden =)


18-tiden
Som den kunskapsnörd jag är måste jag kolla hur många efit jag har deltagit i, då jag läst på flera bloggar om de som varit med på över 100! Så jag räknar och finner att det är hela 114 efit. Det var inte illa!


19-tiden
Visst blev det pizza till middag! På den här biten är det tomatsås, lök, paprika, oliver, bacon, pepparsalami, pizzakryddor och mozarella. Jättegott!


20-tiden
På norrsidan av huset är det uppehåll, men på södersidan öser regnet ner. Jag är så tacksam att jag befinner mig inomhus och inte ute i kylan och vätan som alla de som är i Trollhättan på cruising.


21-tiden
För en gångs skull bestämmer jag mig för att se Lewis på tv:n och inte på datorn som vanligt. Det gick inte så bra. Jag tog fel på tiden. Typiskt. Så det blir zappande mellan filmer jag redan sett och en kall Strongbow.


23-tiden
Glömde ta en bild vid 22-tiden. Och ändå gjorde vi inget särskilt. Bara var. Jag njuter av att ha ungarna omkring mig.
Jag avslutar dagen på samma sätt som jag började: med Himmelblå. Ja, jag vet. Jag är inte som alla andra. Jag vårdar det unika 😉

God natt!

Och Du, lämna en kommentar. Det är så trist med alla som bara smyger förbi. Jag blir  jätteglad för alla kommentarer^^