Archive for » mars 17th, 2012«

Gertrud

Typ bloggtorka.

Eller inte.

Det finns massor jag kan berätta, men som jag inte bör eller får säga.

Alla vill inte figurera i en blogg och det måste man visa hänsyn till.

Sen är jag lite trött på anonyma tyckare som förekommer lite överallt. De klagar och kritiserar, men vågar inte stå för sina åsikter. Men man vill gärna sprida sin dynga om andra. Vuxna människor som beter sig som småbarn i en sandlåda. Skämmes!

 

Om du inte visste det så har Gertrud namnsdag idag. Samt att det är Eires nationaldag : St Patricks  Day. Sånt onödigt vetande är min hjärna fylld av. Kanske därför jag älskar frågesport. Jag kan massa onödiga saker. Som att min barndomsvän Åsas mamma heter Gertrud.

Fritidsgården har stängt. Även om de är trevliga och snälla, så är det skönt att inte ha sitt hem invaderat av människor och datorer varje dag. Nu är det bara sonen och min tillfällige inneboende som bor här och de har för en gångs skull gått ut.

Jag har typ lite tråkigt, men det är nyttigt att vara ledig också.

Dagen har ägnats åt kontemplation, städning och läsning.

Spotify och jag har lyckats komma överens så nu kan jag lyssna på musik också =) Det vara nära det blev skilsmässa, men vi har bestämt oss för att försöka igen.

Det gäller att inte ge upp 🙂

lördagsord

Sovmorgon.

Smaka på ordet, visst låter det härligt!

Sover gott. Ligger länge i landet mellan fantasi och verklighet. Bestämmer till slut att jag är vaken på riktigt. Kollar klockan.

7.30

Tänk vad saker och ting kan förändras. I mitt tidigare liv var jag som en död sill fram till 10. Idag är det sovmorgon om jag sover längre än till 7 🙂

Ensamstunden på morgonen är min bonus.

Bara jag som är vaken. Bortsett från katten som ändå inte vill veta av mig.

Sängen är bäddad. Kroppen tvagad och påklädd. Frukosten är avnjuten.

Den där solen som jag bad om lyser med sin frånvaro. Ryktet säger att den var i Uppsala i går.

Idag är det ännu gråare här och regn som grädde på moset.

Tur att jag skiner inombords!

Tänker dejta Mac. Kan ju ändå inte städa förrän de unga männen vaknat. Sport, nyheter, facebook och  bloggar får underhålla den här bruden nu.

Ha en riktigt fin lördag mina vänner!

Over and out <3