Archive for » februari 28th, 2011«

God natt

Det var länge sedan jag var så här slut.

Trött i hela kroppen. Värk både här och där. Då tänker jag alltid på de som har värk varje dag och genast så har jag inte lika ont. Jag är lyckligt lottad som har en frisk kropp.

Men nu förtjänar jag att sova.

Jag hoppas verkligen att jag slipper sms som väcker mig efter midnatt och kattbråk som drar igång vid 2-tiden. Jag fick nog av den verksamheten i natt. Inte så konstigt att jag var trött i morse.

Varken sonen eller jag orkade tvätta, så vi struntade i det. Däremot körde jag med dammsugaren och tog hand om disken. Samt lagade mat.

Sen satt jag med den där förbaskade inlämningsuppgiften. Och väntade på den jag skulle skypa med. Och väntade. Men till slut dök hon upp (när hennes bebis äntligen somnat) Jättetrevlig och med massor av idéer. Det känns bra.

Imorgon ska vi fortsätta. Deadline är på söndag, så jag har helgen planerad.

Jag klagar inte (så mycket ) men det är lite surt att kurserna jag läser har tajmat in deadline samtidigt.

Jonas Simas intervju med Lisbet Palme var all tv jag orkade idag. Min bild av en vänlig, men bestämd kvinna som brinner för barnens bästa förblev intakt.

Jag avslutar dagen med ett stort grattis till Marit Björgen som vann guld idag. Igen. Det tredje av tre starter. Vilken otrolig kvinna. Vilken fantastiskt förebild. Grattis!

2 brudar

Jag har en vän som är lik mig. Det finns de som tror att vi är släkt, men det är vi inte vad vi vet, men hon ÄR lik min moster. Någon som varit ute på äventyr?

Vi träffas bara på jobbet. Och på nätet, sen hon började blogga. Ibland räcker det att träffas på jobbet. Man har fullt upp med familj och annat på friden och tiden räcker inte till. Dessutom bor vi typ 8 mil ifrån varandra och det går inte direkt någon buss till landet för en brud utan körkort och bil. Jag har bara busskort(att åka) och körkort för dammsugaren.

Vi har många likheter: blonda, kurviga, glasögonormar, passionerade, pratiga , glada, gillar loppis och så brinner vi för våra elever.

Men det finns vissa olikheter: hon går och lägger sig när kvällen knappt har börjat för mig och så går hon upp mitt i natten. Hur normalt är det liksom? Hon gillar orange (det är ett minus) Så är hon gift med världens trevligaste man, som dessutom är snygg. Jag däremot är frånskild och dumpad.

Jag kom på en gemensam sak till: vi är uppväxta på Sveriges framsida =)

Jag gillar dig Jeanette!

Planering, prat och lite skratt

Nu är jag helt slut i huvudet.

Information, diskussioner och planera, planera, planera.

Dagens studiedag har fokus på framtiden. Det nya som träder i kraft i höst. Det är mycket som ska samordnas, struktureras och organiseras.

På lunchen pratades det bara jobb. Jag åt fisksoppa. Sen tog finaste Jeanette och jag en tur till 7:an.

Detta är dagens fynd:


Fina småformar till pannacotta och annat smarrigt för 3 kr/st samt en fin kruka med en turkos blomma på^^

Nu står planering av morgondagen, inköp av mat, tvätt och middag på agendan. Sen ska jag samla ihop krafter för att plugga i kväll. Det är en himla tur att jag inte har småbarn och är gift med en pedant. Idag skiter jag högaktningsfullt i både disk och städning!

Status

TRÖTT

Trött

T R Ö T T

Annars är det bra.