Archive for » januari 10th, 2011«

Nere

Jag har idag öst lovord över mitt webbhotell för flera personer. Jag har varmt rekommenderat mitt webbhotell. Nej jag har inte betalt för att skriva detta. Jag är sjukt nöjd. Betalar 100/år, snabb och vettig support och servrar som nästan aldrig är nere. På 7 år har jag drabbats 3 gånger.

När jag kom hem tänkte  jag blogga om min dag.

Helt slut.

Trött som ett snöre.

Men med huvudet fullt av ord och tankar.

Då krånglar webbhotellet! Jag kommer inte in =(

På webbhotellets sida på facebook kan jag läsa om problem med strömförsörjningen. Samt att de arbetar så snabbt de kan med att lösa problemet. Facebook är toppen när det gäller att få/lämna information snabbt!

Hur gör man då?

Jo, jag skriver mitt inlägg i word och väntar tills servern är uppe igen =)

I 4 timmar låg servern nere.  Det är överkomligt. En rent världslig sak om man tänker efter.

Tänk att man kan bli så trött av en helt vanlig arbetsdag. Hoppas att eleverna är lika trötta =) Det var så härligt att träffa dem!

Och gissa att jag är nöjd med att jag städade bort julen igår. Det finns inte på världskartan att jag skulle orka det efter jobbet under veckan. På torsdag (tjugondaknut) är jag bortbjuden och kommer hem sent. Så jag njuter av ett rent och fint hem. Utan tomtar och juliga textilier.

Får ni också sånt där hjärnsläpp ibland? Man bestämmer sig för att göra något och så går man in i rummet bredvid och har helt plötsligt glömt vad man ska göra! Eller så surfar jag och kommer på att det ska jag kolla upp, gör något annat först, och så har jag glömt vad jag skulle kolla. Jag blir så trött på mig själv.

Idag har eleverna varit mer än lovligt blonda 😉 //bara en blondin får kalla blondiner för mindre kunniga =)
Jag läste upp betygskriterier och mål för kursen och då insåg nog de allra flesta att de behöver jobba mer och spela mindre. Kursen är väldigt teoretisk och jag har lovat mer praktiskt arbete. De ska få labba nästa gång. Undrar vad de säger om att få min gamla tenta, på engelska, som inlämningsuppgift?

På hal is

Idag får man hålla tungan rätt i mun.

Jag tar tillbaka allt jag sa igår om att det var lätt att gå ute i halkan.

Det tog en mindre evighet bara att ta sig tvärs över gården.

Blankis överallt. Vägen till rescentrum var inte mycket bättre.

Det var på håret att jag missade bussen, men lyckades hindra den att sticka utan mig.

Så var försiktiga där ute.

Undrar hur många brutna ben det blir idag?

Category: blandat  Tags: , , , , , ,  2 Comments

Dag 22 – Ett foto på dig från förra året och ett från nu. Hur har du förändrats?


Nyårsafton 2009


Nyårsafton 2010

Jag är mig ganska lik. Håret är kortare. Jag är lite smalare. För ett år sedan längtade jag efter att träffa någon. Nu försöker jag läka mitt krossade hjärta. Men jag bor i samma lägenhet. Har samma jobb och gillar samma saker. Jag har fått nya vänner som är guld värda och jag har droppat några som ändå inte bryr sig om mig. Men i det stora hela är livet sig likt.

Den största förändringen är den inre. Jag vågar be om hjälp när jag behöver det. Det sorgliga är att min tillit och tro på kärleken har fått sig en rejäl törn. Hur ska jag kunna lita på någon som bedyrar sin kärlek till mig?  Jag har dock ännu en gång fått bekräftat att jag är en stark person. Utan den inre styrkan hade jag inte suttit här idag.